Ambachtelijke keramische urnen, gedenkparken en monumenten.

Voorbeelden van urnen, gedenkparken en gedenktekens.

Al meer dan 30 jaar CeKaBe Keramiek.

Een uniek bedrijf. Het team van CeKaBe Keramiek maakt sinds 1986 op ambachtelijke wijze keramische urnen en gedenktekens. In overleg met, en naar de wensen van de opdrachtgever. Op de draaischijf worden de urnen gevormd maar ook met de hand opgebouwd. De decoraties worden eveneens met de hand gemaakt en aangebracht. Alle producten worden naar uw wens op maat gemaakt.

In samenwerking met begraafplaatsbeheerders en gemeenten creëren wij urnentuin-projecten als aanvulling op de bestaande asbestemmingsmogelijkheden. Hiervoor ontwerpen en maken wij gedenkmonumenten voor één of meerdere asbestemmingen. Voor verouderde gedenkplekken worden nieuwe mogelijkheden gemaakt.

Toegepaste kunst maken wij voor binnen en buiten; voor exclusieve tuindecoraties en speciale opdrachten kunt u bij ons terecht.

Bij CeKaBe Keramiek werkt een vakkundig en enthousiast team van medewerkers. Er wordt samengewerkt met diverse kunstenaars en ontwerpers, maar ook met natuursteen-, glas- en metaalbedrijven die voor de uitvaartbranche werkzaam zijn.

Het CeKaBe team, Liesbeth de Reiger & Cor Slooff