“Bijdragen aan het creëren van een bijzondere en persoonlijke plek voor nabestaanden om te kunnen gedenken, dat is waar wij ons iedere dag voor inzetten. Wij maken op maat gemaakte en hoogwaardige producten die met liefde en aandacht worden vervaardigd, voor die ene unieke mens.”

35 jaar Cekabe Keramiek

Cekabe Keramiek maakt sinds 1986 op ambachtelijke wijze keramische sierurnen en gedenkmonumenten. Alle producten worden met de hand vervaardigd in onze pottenbakkerij. Hierdoor is ieder product uniek. Onze pottenbakkerij in de randstad is één van de weinige ambachtelijke pottenbakkerijen in Nederland, waar zowel op de draaischijf als met de hand geboetseerde modellen worden gemaakt.

Persoonlijk, betrokken en kundig.

Onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van gedenken in keramiek en een eigen productie in Nederland, maakt ons een uniek bedrijf. Wij dragen bij aan een product of een plek waar nabestaanden hun dierbaren kunnen herinneren, op een manier die bij hun en de overledene past. Want geen mens is hetzelfde en een bijzonder mens mag net zo’n bijzondere plek krijgen om herinnert te worden.

Service

Persoonlijke service en onze kennis delen staat bij ons voorop. U kunt op creatieve wijze een urn samenstellen. Dat kan door het kiezen van een van onze vele voorbeelden, maar er zijn soms specifieke wensen, welke vaak ook mogelijk zijn. Daarom staan wij graag voor u klaar om u van alle nodige informatie te voorzien, om ons product zo persoonlijk mogelijk samen te stellen.

Mocht u een vraag hebben, kunt u ons altijd bellen. Wij denken graag direct met u mee. Omdat wij de producten zelf maken, kunnen wij snel antwoorden geven op specifieke vragen en wensen van nabestaanden.

Met onze jarenlange kennis van klei en glazuur kunnen wij u op deskundige wijze adviseren. Ook als bepaalde dingen misschien niet, of beter anders gedaan kunnen worden, adviseren wij u hierin. Zo weet u direct wat er mogelijk is.

Speciale wensen

Indien u zelf een idee heeft voor een urn, bijvoorbeeld een geboetseerde urn of een speciale decoratie, kunt u tevens bij ons terecht. Samen met u kunnen wij een op maat gemaakt ontwerp maken.

Ook kunt bij ons langs komen om specifieke wensen te bespreken. Direct contact met de personen die het maken, kan soms net even sneller schakelen zijn. Wij beschikken over een showroom waar wij u kunnen ontvangen. Tevens kunt u zien waar en hoe uw product gemaakt wordt.

Menu