Zeefdruk lettertypes

Kies uit één van onze lettertypes.

Beschikbare lettertypes

Bij het samenstellen van een urn met tekst, is het lettertype enorm bepalend. Wij hebben een aantal speciale lettertypes uitgekozen, waarvan wij weten dat ze de urn een perfecte uitstraling geven. Variërend van standaard tot sierlijk of modern.

Op alle urnen toepasbaar

Zeefdruk illustraties zijn aan te brengen op iedere urn en op iedere kleur. U kunt zelf uw wensen doorgeven over de positie, of ons de positie laten bepalen.

Eigen illustratie mogelijk

Naast de voorbeelden uit ons assortiment kunt u tevens een eigen illustratie aanleveren, of een illustratie door ons laten ontwerpen.

Leverbaar in vier kleuren

Zeefdruk lettertypes zijn leverbaar in de kleuren lichtgrijs, donkergrijs, zwart of blauw. Afhankelijk van de ondergrond kiest u een kleur.

Geschikt voor buiten en binnen

Onze zeefdruk illustraties worden op hoge temperatuur op de urn gebakken, waardoor het een eenheid vormt met de glazuur. Hierdoor zijn ze zeer slijtvast en geschikt voor buiten.

Beschikbare lettertypes

Heeft u een idee voor een bewerking?

Indien u een speciale wens heeft voor een decoratie of bewerking op de urn, neem dan contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring met keramiek en glazuur weten wij wat er mogelijk is. Wij denken graag met u mee om een uniek ontwerp te maken.

Urn bestellen?

Heeft u een keuze gemaakt en wilt u een urn bestellen? U kunt dit doen bij één van onze leveranciers, of direct bij ons bestellen.

Menu