Begraafplaats Rusthof en crematorium Amersfoort – Leusden – Utrecht

Klant: Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort
Plaatsing: 2016

In het hart van Nederland ligt de prachtig gesitueerde bosbegraafplaats “Rusthof” en crematorium Amersfoort. Een grote vrijheid en keuze voor nagedachtenis vormen, maakt de begraafplaats aantrekkelijk.

Behalve sierurnen bleek al snel dat Cekabe Keramiek bijzondere en unieke kunstwerken ontwierp en meedacht over de mogelijkheden op Rusthof.”

Wij staan open voor nieuwe mogelijkheden voor gedenken op Rusthof. Door de kennis van Cekabe Keramiek, over de wensen van nabestaanden, en deze te delen en te combineren met mijn visie, is op een rustieke plek op Rusthof een aantal keramische zuilen geplaatst met daarop bloemen. Zo is er een nieuwe gedenkplek gecreëerd waar nabestaanden hun dierbare overledene een mooie laatste rustplaats kunnen geven. De familie mag zelf een keuze maken uit de verschillende bloemen op zuil waarin plaats is voor 2 asbussen. Op de grondplaat is ruimte voor bloemen of kleine voorwerpen.

Cekabe Keramiek heeft aandacht voor sfeer, kijkt naar mogelijkheden op de begraafplaats en luistert naar de wensen van de nabestaanden en beheerders. Tezamen met een onuitputtelijke creativiteit en enthousiasme maakt dit Cekabe Keramiek tot een uniek bedrijf.”

Wilco Plaggenborg – Directeur CBA (2016)

Menu