Crematorium Tilburg – Tilburg – Noord-Brabant

Klant: Crematorium Tilburg
Plaatsing: 2014

De klaproos heeft een betekenins voor het crematorium. De stenen horen bij een vijver en staan symbool voor vergankelijkheid en stromen van het leven. De tranen spreken voor zich.

We zochten naar nieuwe mogelijkheden voor het plaatsen van urnen. Onze samenwerking met Cekabe Keramiek was uiterst prettig en efficiënt met een mooi resultaat. Cekabe Keramiek heeft oog en oor voor rouwverwerking, kunst en parkachtige omgevingen.”

Naast het cremeren, faciliteren van afscheidsdiensten en ondersteunen van nabestaanden in hun keuze van de as bestemming, vindt het Crematorium Tilburg het enorm belangrijk dat er middelen worden aangewend om nazorg te bieden aan nabestaanden. Het project met Cekabe Keramiek is daar een onderdeel van. Het afscheidspark bij het Crematorium moet een mooi, kunstzinnig en groen park zijn waar mensen graag verblijven, wandelen of op een bankje mijmeren.

Waarom de keuze voor stenen, klaproos en traan urnmonumenten? De klaproos zit in ons logo en komt terug in alle brochures van het Crematorium. De stenen horen bij een vijver en staan symbool voor vergankelijkheid en stromen van het leven. De tranen spreken voor zich.

Mariëlle van den Heuvel – Directeur Crematorium Tilburg (2104)

Menu