Boetseertechniek

Maak de urn extra bijzonder met een geboetseerde decoratie.

Urn met geboetseerde decoratie

Door middel van boetseren wordt er een decoratie op de urn aangebracht en in een afwijkende kleur geglazuurd. Hierdoor ontstaat een zeer uniek en ambachtelijk product.

Op alle urnen toepasbaar

Wij kunnen een geboetseerde decoratie op iedere urn toepassen. Afhankelijk van het model wordt altijd vooraf met u besproken op welke manier de decoratie wordt toegepast.

Eigen ideeën mogelijk

Naast de voorbeelden uit ons assortiment kunt u tevens een eigen decoratie als voorbeeld aandragen, of een ontwerp door ons laten maken.

Leverbaar in alle kleuren

De decoratie wordt aangebracht als de klei nog niet droog is. Een decoratie kan dus in een afwijkende kleur worden geglazuurd. Neem voor speciale kleurwensen contact met ons op.

Geschikt voor buiten en binnen

Onze geboetseerde decoraties worden op hoge temperatuur meegebakken tegelijk met de urn, waardoor het een geheel vormt met het product.

Voorbeelden uit ons assortiment

Heeft u een eigen idee voor een decoratie?

Indien u een speciale wens heeft voor een decoratie of kleur op de urn, neem dan contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring met keramiek en glazuur weten wij wat er mogelijk is. Wij denken graag met u mee om een uniek ontwerp te maken.

Urn bestellen?

Heeft u een keuze gemaakt en wilt u een urn bestellen? U kunt dit doen bij één van onze leveranciers, of direct bij ons bestellen.

Menu