Decoraties

Diverse technieken om een
gedenkteken persoonlijk te maken.

Ieder product uniek

Bij Cekabe Keramiek worden alle urnen met de hand gemaakt en bewerkt. U kunt kiezen uit één van onze vele voorbeelden, of een persoonlijke wens doorgeven. Wij denken graag mee om iets unieks te maken. Indien u een bewerking kiest, wordt deze per bestelling aangebracht of gemaakt. Hierdoor is ieder product uniek.

Technieken

Doordat alle producten op bestelling gemaakt worden, kunnen wij diverse technieken toepassen als de klei nog zacht is. Denk bijvoorbeeld aan een geboetseerde bloem of een reliëf op de zijkant van de urn. Ook het beschilderen van onze modellen behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden de volgende technieken aan.

Graveertechniek

Zeefdruk illustratie

Zeefdruk kleurenfoto

Penseelschilderen

Boetseertechniek

Spuittechniek

Heeft u een idee voor een bewerking?

Indien u een speciale wens heeft voor een decoratie of bewerking op de urn, neem dan contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring met keramiek en glazuur weten wij wat er mogelijk is. Wij denken graag met u mee om een uniek ontwerp te maken.

Urn bestellen?

Heeft u een keuze gemaakt en wilt u een urn bestellen? U kunt dit doen bij één van onze leveranciers, of direct bij ons bestellen.

Menu