Zeefdruk kleurenfoto

Maak de urn extra persoonlijk door een  foto of portret in kleur aan te brengen.

Urn met foto

Indien u de urn een persoonlijke uitstraling wilt geven, kunnen wij een kleurenfoto aanbrengen door middel van een zeefdruk transfer. Door deze techniek is het mogelijk om vele foto’s te kiezen. U kunt tevens een eigen foto of portretfoto aanleveren, of ons een passende foto uit onze beeldbank laten uitzoeken.

Op alle urnen toepasbaar

Zeefdruk kleurenfoto’s zijn aan te brengen op iedere urn. Wel is het belangrijk dat de ondergrond crème- of wit van kleur is, omdat de ondergrond door de foto heen komt. Indien u kiest voor een kleur op uw gedenkteken, werken wij met een uitsparing in de kleur.

Eigen afbeelding of portretfoto mogelijk

Naast de voorbeelden uit ons assortiment kunt u tevens een eigen foto aanleveren. Dit kan een portret foto zijn of een willekeurige foto. De foto heeft een hoge resolutie nodig en de achtergrond moet wit zijn.

Leverbaar in full colour

Zeefdruk kleurenfoto’s zijn leverbaar in alle kleuren (full colour). Wel is het zo, dat wit met zeefdrukken geen kleur is. Dat betekent dat daar waar de foto wit is, de kleur van de ondergrond er doorheen komt.

Geschikt voor buiten en binnen

Onze zeefdruk illustraties worden op hoge temperatuur op de urn gebakken, waardoor het een eenheid vormt met de glazuur. Hierdoor zijn ze zeer slijtvast en geschikt voor buiten.

Voorbeelden uit ons assortiment

Heeft u een idee voor een bewerking?

Indien u een speciale wens heeft voor een decoratie of bewerking op de urn, neem dan contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring met keramiek en glazuur weten wij wat er mogelijk is. Wij denken graag met u mee om een uniek ontwerp te maken.

Urn bestellen?

Heeft u een keuze gemaakt en wilt u een urn bestellen? U kunt dit doen bij één van onze leveranciers, of direct bij ons bestellen.

Menu