Zeefdruk in 1 kleur

Laat een illustratie aanbrengen op de urn.

Urn met illustratie

Indien u de urn een modernere uitstraling wilt geven, kunnen wij een illustratie in 1 kleur aanbrengen door middel van een zeefdruk transfer. Door deze techniek is het mogelijk om vele illustraties te kiezen. U kunt tevens een eigen illustratie aanleveren, of ons een passende illustratie uit onze beeldbank laten uitzoeken.

Op alle urnen toepasbaar

Zeefdruk illustraties zijn aan te brengen op iedere urn en op iedere kleur. U kunt zelf uw wensen doorgeven over de positie, of ons de positie laten bepalen.

Eigen illustratie mogelijk

Naast de voorbeelden uit ons assortiment kunt u tevens een eigen illustratie aanleveren, of een illustratie door ons laten ontwerpen.

Leverbaar in vier kleuren

Zeefdruk illustraties zijn leverbaar in de kleuren lichtgrijs, donkergrijs, zwart of blauw. Afhankelijk van de ondergrond kiest u een kleur.

Geschikt voor buiten en binnen

Onze zeefdruk illustraties worden op hoge temperatuur op de urn gebakken, waardoor het een eenheid vormt met de glazuur. Hierdoor zijn ze zeer slijtvast en geschikt voor buiten.

Voorbeelden uit ons assortiment

Heeft u een eigen idee voor een decoratie?

Indien u een speciale wens heeft voor een decoratie of kleur op de urn, neem dan contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring met keramiek en glazuur weten wij wat er mogelijk is. Wij denken graag met u mee om een uniek ontwerp te maken.

Urn bestellen?

Heeft u een keuze gemaakt en wilt u een urn bestellen? U kunt dit doen bij één van onze leveranciers, of direct bij ons bestellen.

Menu