Zeefdruk kleurenfoto

Maak de urn extra bijzonder door een
full colour illustratie aan te brengen.

Urn met foto

Indien u de urn een bijzondere uitstraling wilt geven, kunnen wij een illustratie aanbrengen door middel van een zeefdruk fototransfer. U kunt een eigen illustratie aanleveren, of kiezen uit één van onze voorbeelden. U kunt ons tevens een passende illustratie uit onze beeldbank laten uitzoeken.

Op alle urnen toepasbaar

Zeefdruk kleurenfoto’s zijn aan te brengen op iedere urn. Een kleurenfoto heeft een witte of crèmekleurige ondergrond nodig op het gedenkteken. Indien nodig spuiten wij met witte glazuur een kleuruitsparing achter de foto.

Eigen afbeelding mogelijk

Naast de voorbeelden uit ons assortiment kunt u tevens een eigen foto aanleveren in een hoge resolutie en in kleur. Het is belangrijk dat de achtergrond van de foto wit is, want dit wordt transparant na het bakken.

Leverbaar in full colour

Zeefdruk kleurenfoto’s zijn leverbaar in alle kleuren (full colour). Wel is het zo, dat wit met zeefdrukken geen kleur is. Dat betekent dat daar waar de foto wit is, de kleur van de ondergrond er doorheen komt.

Geschikt voor buiten en binnen

Onze zeefdruk illustraties worden op hoge temperatuur op de urn gebakken, waardoor het een eenheid vormt met de glazuur. Hierdoor zijn ze zeer slijtvast en geschikt voor buiten.

Voorbeelden uit ons assortiment

Heeft u een eigen idee voor een decoratie?

Indien u een speciale wens heeft voor een decoratie of kleur op de urn, neem dan contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring met keramiek en glazuur weten wij wat er mogelijk is. Wij denken graag met u mee om een uniek ontwerp te maken.

Urn bestellen?

Heeft u een keuze gemaakt en wilt u een urn bestellen? U kunt dit doen bij één van onze leveranciers, of direct bij ons bestellen.

Menu