Zeefdruk portretfoto

Maak de urn extra persoonlijk door een
portretfoto in kleur aan te laten brengen.

Urn met portretfoto

Indien u de urn een persoonlijke uitstraling wilt geven, kunnen wij een portretfoto in ovaal aanbrengen door middel van een zeefdruk fototransfer.

Op alle urnen toepasbaar

Zeefdruk portretfoto’s zijn aan te brengen op iedere urn. De positie van de foto wordt altijd in overleg gedaan. In sommige gevallen is de vorm van de urn te rond voor een zeefdruk portretfoto. Er wordt altijd in overleg naar een juiste positie gekeken.

Aanleveren

U kunt de foto aanleveren in een hoge resolutie en in kleur. Wij plaatsen een portretfoto op ronde urnen altijd in een ovaal en laten de randen verlopen.

Leverbaar in full colour

Zeefdruk kleurenfoto’s zijn leverbaar in alle kleuren (full colour). Een kleurenfoto heeft een witte of crèmekleurige ondergrond nodig op het gedenkteken. Indien nodig spuiten wij met witte glazuur een ronde uitsparing achter de foto.

Geschikt voor buiten en binnen

Onze zeefdruk portretfoto’s worden op hoge temperatuur op de urn gebakken, waardoor het een eenheid vormt met de glazuur. Hierdoor zijn ze zeer slijtvast en geschikt voor buiten.

Voorbeelden uit ons assortiment

Heeft u een eigen idee voor een decoratie?

Indien u een speciale wens heeft voor een decoratie of kleur op de urn, neem dan contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring met keramiek en glazuur weten wij wat er mogelijk is. Wij denken graag met u mee om een uniek ontwerp te maken.

Urn bestellen?

Heeft u een keuze gemaakt en wilt u een urn bestellen? U kunt dit doen bij één van onze leveranciers, of direct bij ons bestellen.

Menu