Graveertechniek

Laat de urn graveren met een illustratie naar wens.

Gegraveerde urn

Door met graveertechniek te werken, kan er een illustratie in de nog leerharde klei worden gegraveerd. Hierdoor ontstaat een voelbaar reliëf, welke tevens afwijkend kan worden ingekleurd met glazuur.

Op alle urnen toepasbaar

Gegraveerde decoraties zijn aan te brengen op iedere urn en op iedere kleur. U kunt zelf uw wensen doorgeven over de positie, of ons de positie laten bepalen.

Eigen ontwerp mogelijk

Naast de voorbeelden uit ons assortiment kunt u tevens een eigen ontwerp aanleveren, of een decoratie door ons laten ontwerpen.

Leverbaar in verschillende kleuren

Gegraveerde decoraties kunnen samen met de urn in dezelfde kleur worden geglazuurd. Het is tevens mogelijk om alleen de contouren in te kleuren of de gehele decoratie in een andere kleur te maken. Wij denken graag met u mee.

Geschikt voor buiten en binnen

Onze gegraveerde decoraties worden op hoge temperatuur meegebakken met de urn, waardoor het een eenheid vormt met de glazuur. Hierdoor zijn ze zeer slijtvast en tevens geschikt voor buiten.

Voorbeelden uit ons assortiment

Heeft u een eigen idee voor een decoratie?

Indien u een speciale wens heeft voor een decoratie of kleur op de urn, neem dan contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring met keramiek en glazuur weten wij wat er mogelijk is. Wij denken graag met u mee om een uniek ontwerp te maken.

Urn bestellen?

Heeft u een keuze gemaakt en wilt u een urn bestellen? U kunt dit doen bij één van onze leveranciers, of direct bij ons bestellen.

Menu