Tekst aanbrengen

Maak de urn persoonlijk met tekst.

Urn met zeefdruk tekst

Wij bieden uitgebreide mogelijkheden om de urn te voorzien van een inscriptie. Bijvoorbeeld de naam van uw dierbare op de urn met de geboorte- en overlijdensdatum. Teksten kunnen worden aangebracht op zowel de urn als op bijvoorbeeld de grondplaat of zuil.

Op alle urnen toepasbaar

Zeefdruk teksten zijn aan te brengen op iedere urn en op iedere kleur. Wel zijn er bepaalde restricties aan de ondergrond of vorm. U kunt zelf uw wensen doorgeven over de positie, of ons de positie laten bepalen. Dit gaat altijd in overleg en u krijgt vooraf een schets te zien.

Eigen lettertypes mogelijk

Naast de lettertypes uit ons assortiment kunt u tevens een eigen lettertype aanleveren, of een lettertype door ons laten uitzoeken.

Leverbaar in vier kleuren

Zeefdruk teksten zijn leverbaar in de kleuren lichtgrijs, donkergrijs, zwart of blauw. Afhankelijk van de ondergrond kiest u een kleur.

Geschikt voor buiten en binnen

Onze zeefdruk teksten worden op hoge temperatuur op de urn gebakken, waardoor het een eenheid vormt met de glazuur. Hierdoor zijn ze zeer slijtvast en geschikt voor buiten.

Voorbeelden uit ons assortiment

Heeft u een eigen idee voor een decoratie?

Indien u een speciale wens heeft voor een decoratie of kleur op de urn, neem dan contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring met keramiek en glazuur weten wij wat er mogelijk is. Wij denken graag met u mee om een uniek ontwerp te maken.

Urn bestellen?

Heeft u een keuze gemaakt en wilt u een urn bestellen? U kunt dit doen bij één van onze leveranciers, of direct bij ons bestellen.

Menu