Penseelschilderen

Laat de urn beschilderen met een unieke handgeschilderde bloem of illustratie.

Urn met schildering

Bent u op zoek naar een handgeschilderde urn? Wij denken graag met u mee om een unieke schildering te maken. Na het aanbrengen van de glazuurlaag, wordt met een penseel en glazuur een schildering gemaakt. Doordat de schildering wordt meegebakken, vormen de glazuur en de schildering een geheel.

Op alle urnen toepasbaar

Schilderingen zijn aan te brengen op iedere urn en op iedere kleur, maar de ondergrond is wel bepalend voor de kleur van de decoratie. U kunt zelf uw wensen doorgeven over de positie, of ons de positie laten bepalen.

Eigen decoratie mogelijk

Naast de voorbeelden uit ons assortiment kunt u tevens een eigen decoratie aanleveren, of een schildering door ons laten ontwerpen. Onze schilderingen worden met de hand geschilderd, dus wij kunnen bijvoorbeeld ook een (eigen) schildering of illustratie namaken.

Leverbaar in alle standaard kleuren

Schilderingen zijn leverbaar in al onze standaard kleuren. Afhankelijk van de ondergrond kiest u een kleur. Wij denken graag met u mee om de juiste kleuren te bereiken.

Geschikt voor buiten en binnen

Onze schilderingen worden op hoge temperatuur met de urn meegebakken, waardoor de glazuur een eenheid vormt met de glazuurlaag van de urn. Hierdoor zijn ze zeer slijtvast en geschikt voor buiten.

Voorbeelden uit ons assortiment

Heeft u een eigen idee voor een decoratie?

Indien u een speciale wens heeft voor een decoratie of kleur op de urn, neem dan contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring met keramiek en glazuur weten wij wat er mogelijk is. Wij denken graag met u mee om een uniek ontwerp te maken.

Urn bestellen?

Heeft u een keuze gemaakt en wilt u een urn bestellen? U kunt dit doen bij één van onze leveranciers, of direct bij ons bestellen.

Menu