Spuittechniek

Bijzondere effecten tijdens het aanbrengen van de glazuur.

Urn met glazuureffecten

Kleuren worden op een urn aangebracht door middel van een glazuurspuit met vloeibare glazuur. Door bijvoorbeeld een tak op de urn te leggen, komt op die plek geen glazuur. Op deze manier kunnen bepaalde vormen op de urn worden aangebracht, wat een bijzonder effect geeft.

Op alle urnen toepasbaar

Decoraties zijn aan te brengen op iedere urn en op iedere ondergrondkleur. U kunt zelf uw wensen doorgeven over de positie, of ons de positie laten bepalen.

Eigen decoratie mogelijk

Naast de voorbeelden uit ons assortiment kunt u tevens een eigen wens doorgeven, of een decoratie door ons laten ontwerpen.

Leverbaar in diverse kleuren

Een decoratie wordt tijdens het spuiten op de urn geplaatst, waardoor de ondergrond kleur van de urn wordt uitgespaard. Dit kan dit iedere kleur zijn als ondergrond.

Geschikt voor buiten en binnen

Onze decoraties worden op hoge temperatuur met de urn meegebakken, waardoor het een eenheid vormt met de glazuur. Hierdoor zijn ze zeer slijtvast en geschikt voor buiten.

Voorbeelden uit ons assortiment

Heeft u een eigen idee voor een decoratie?

Indien u een speciale wens heeft voor een decoratie of kleur op de urn, neem dan contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring met keramiek en glazuur weten wij wat er mogelijk is. Wij denken graag met u mee om een uniek ontwerp te maken.

Urn bestellen?

Heeft u een keuze gemaakt en wilt u een urn bestellen? U kunt dit doen bij één van onze leveranciers, of direct bij ons bestellen.

Menu